DESIGNER

don’t design for designers, design for people

Hadnagy Timi budapesti enteriőr tervező. A Junior art centerben végzett és azóta meg sem áll a munkákkal. Magánlakásoktól kezdve kávézókon át üzlethelyiségekig minden szerepel a referenciái között.

Mindig is szerette a praktikai oldaláról megközelíteni a bútortervezést és minden esetben a funkcionalitást és a megrendelő igényeit helyezi előtérbe.

2015 óta foglalkoztatja komolyabban a gyerekek “birodalma” bútortervezői oldalról.

Társa Solymoss Péter 37 éve dolgozik az asztalos szakmában. Bevásárlóközpontok teljes bútorozásával és külső-belső nyílászáróinak legyártásával, beszerelésével foglalkozott évekig.Emellett magánlakások és vendéglátó egységek teljes bútorozásán dolgozik. Megrendelői mellett saját gyerekeinek szeretett volna megfelelni amikor többfunkciós és praktikus gyerekbútorok gyártásával kezdett foglalkozni. Számára is első a megrendelő kívánsága, mindemellett pedig azt vallja, első a használhatóság utána jöhet a design.

Lassan 7éves közös munka után döntöttek úgy, hogy elindulnak első kollekciójukkal ami együtt nő a picikkel 0-12éves korig. Megszületett a NOOK

Design won’t save the world but it damn sure makes it look good.

— HADNAGY TÍMEA